Het Oranje Straatfeest (13/6-17/6)

Het gevoel dat je met zijn allen buiten op de Camping voetbal zit te kijken. Er wordt gescoord, jaaaaaa we springen een gat in de lucht en juichen๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ. 1-0 ๐Ÿ‘ŠDit sfeertje kunnen we creรซren als je Ronnies EK Deuntjes door de hele straat boekt.Hoe gaat t in zijn werk: De ๐Ÿš— ORANJE PAUSMOBIEL ๐Ÿš— komt voorrijden, installeerd zich, op een tactisch plekje bij u in de straat. De tuinstoelen gaan naar buiten en op de tafel zet u de Comp/iPad/Tel/Tv neer, waar u de wedstrijd op gaat volgen. Van DJRonnie krijgt u een silent koptelefoon, deze geeft t geluid van de wedstrijd weer.Wordt er gescoord dan genieten we van het โ€œmomentโ€ met de muziek van DJRonnie, hossen zingen en springen op je eigen oprit/ tuin met de gehele straat, mooi toch dat heerlijke oranje gevoel๐Ÿงก AANVALLENโšฝ๏ธNa de wedstrijd maken we nog even een dikke afterparty๐Ÿ–๐Ÿ–๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Boekingen: info@djronnie.nl | 06-10156939.